use left or right arrow keys to navigate the tab,
Page First page Last page More pages Next page Previous page
Press Enter or Space to expand or collapse and use down arrow to navigate to the tab content
Click to read more about this recipe
Includes

Schrijf je in voor de Solo nieuwsbrief!

Inschrijven
Your webbrowser is outdated and no longer supported by Microsoft Windows. Please update to a newer browser by downloading one of these free alternatives.
recipe image Alaska Pollakhapjes met marinade van tijm, laurier, basilicum en soja
Save
Saved
Recept bewaard unsaved

Alaska Pollakhapjes met marinade van tijm, laurier, basilicum en soja

Alaska Pollakhapjes met marinade van tijm, laurier, basilicum en soja

Doe eens wat anders dan toastjes als aperitiefhapjes ! Bereid met dit recept lekkere Alaska Pollakhapjes en smullen maar...

Doe eens wat anders dan toastjes als aperitiefhapjes ! Bereid met dit recept lekkere Alaska Pollakhapjes en smullen maar...

Geef score

Has average rating

Total rating count

  • Voorbereiding
     
     
    1 uur 20 min
  • Kooktijd
    5 min
  • Porties
     
    10 porties

Ingrediënten
 

  • 500 g Iglo Alaska Pollak
  • 2 dl Bertolli Extra Vergine
  • 1 citroen
  • tijm en laurier
  • 2 eetlepels basilicum
  • 1 eetlepel sojasaus
  • 2 eetlepels bieslook
  • 4 eetlepels knolselder blokjes
  • 4 kleine uien
  • peper en zout

Voedingsrichtlijnen (per portie)

vrijwaring

Bereidingswijze
 

  1. Ontdooi de vis en snijd hem in schijfjes.
  2. Maak de marinade met de olijfolie, peper van de molen, citroensap, tijm, laurier, basilicum en de sojasaus en giet over de vis. Laat gedurende 1 uur marineren.
  3. Schik de vis op bordjes en zeef de marinade.
  4. Lepel de marinade over de vis en strooi er de versneden bieslook, zeer fijn versneden uiringen en in blokjes gesneden knolselder over.

Wat voor score geef jij dit recept?

CloseButton

Log in om recepten te bewaren

Om recepten te kunnen bewaren moet u inloggen of als u nog geen account heef er een aanmaken.