Aardappelpuree op Provençaalse wijze

Ingrediënten voor 2 personen

Bereidingswijze

  1. Zet alle toevoegingen ( tomaat, kruiden, bosui , olijven en peper uit de molen) mis en place. terwijl de aardappels staan te koken.
  2. Giet de aardappels af en doe ze terug in de pan. Stamp ze met een pureestamper, de melk en de boter tot een mooie smeuïge puree.
  3. Voeg de tomaatblokjes, bosui, olijven , Provençaalse kruiden, snuf zout en een paar flinke draaien uit de pepermolen toe.
  4. Roer alles goed door elkaar en proef of de smaak zo goed is en voeg eventueel nog kruidenrij toe.
  5. Wij aten de puree met haricots verts en een plak gehaktbrood met spek omwikkeld.

Tip

Voorzichtig met toevoegen van zout....... de olijven zijn al zout genoeg. Proeven dus. Eenvoudig met gemakkelijk en lekker gerecht.

Advertentie

Andere Solo-leden over dit recept (0)

Hoeveel sterren geef jij dit recept?