use left or right arrow keys to navigate the tab,
Page First page Last page More pages Next page Previous page
Press Enter or Space to expand or collapse and use down arrow to navigate to the tab content
Click to read more about this recipe
Includes
Your webbrowser is outdated and no longer supported by Microsoft Windows. Please update to a newer browser by downloading one of these free alternatives.
Nog op zoek naar een gezond voornemen? Zet dan twee keer per week vis op je menu! Het is niet alleen een voedzaam alternatief voor vlees, het bevat ook maar weinig vet. Bovendien kan je met de rijke smaak van vis lekker variëren en zijn de gezonde omega 3 vetzuren goed voor je lichaam.

"Met vis kan je alle kanten op. Rijk aan smaak en omega 3, ideaal voor alledaagse combinaties én traktaties voor echte fijnproevers."

LEKKER VARIËREN!

Vis heeft zoveel voordelen! Het zijn stuk voor stuk smaakbommetjes en of je ze nu stoomt, (roer)bakt, grilt of klaarmaakt in de oven, … Vis is altijd klaar in een wip! Test alvast deze overheerlijke en lichte recepten uit! Wedden dat je die goede gewoonte makkelijk volhoudt?