Artikel (0 stemmen)

One-pan wonders: koken zonder gedonder!

One-pan wonders: koken zonder gedonder!
roeckiesworld

roeckiesworld

instagram other
83 Recepten
32 Volgers

Ik maak supergraag eenpansgerechten. Als je alle ingrediënten samen laat garen, creëer je een echte smaakbom, zonder dat je daar écht moeite voor hoeft te doen. De KitchenAid-sauteerpan die ik voor Solo Open Kitchen mocht uittesten, is daar uitermate geschikt voor

Om vooral het gebruiksgemak van de pan uit te testen, maakte ik twee héél eenvoudige, maar erg lekkere gerechtjes. Ik ging eerst aan de slag om een tortilla met boerenkool en worst (topcombo, geloof me!) op tafel te zetten. Daarna maakte ik een heerlijke vegetarische Thaïse groene curry.

Tortilla met boerenkool en worst

*****
45 min

Voor dit eenvoudige Spaanse boerengerecht heb je écht niet veel nodig. Een paar ingrediënten en één enkele pan. Veel moeite om te koken hoef je ook al niet te doen. En toch barst het het resultaat van de smaak. Ideaal voor een doordeweekse avond dus (én lekker om de dag erna als koude lunch van te smullen). 

Vegetarische Thaïse groene curry

*****
25 min

Ik ben dol op pure Oosterse comfortfood, snel en makkelijk klaargemaakt in één pan. Of je nu houdt van spicy of mild, van deze kruidige curry barstenvol groentjes wordt iederéén fan. Wedden dat je het water al in de mond krijgt terwijl je keuken zich vult met de heerlijke aroma’s van knoflook, kokos en curry?

En de KitchenAid-sauteerpan?

Die blinkt écht uit in gebruiksgemak: ze is niet te zwaar om te hanteren en de opstaande rand voorkomt spatten. Bovendien kan je door het glazen deksel het kookproces perfect volgen. En afwassen? Een makkie. Je krijgt de pan in een wip terug schoon - zonder schrobben.

Ook deze lekkere recepten van Solo Open Kitchen zijn makkelijk en snel te bereiden in de KitchenAid-sauteerpan. Zeker het proberen waard!

Andere Solo-leden over dit artikel (0)

Toon alle Meer artikels van onze bloggers