use left or right arrow keys to navigate the tab,
Page First page Last page More pages Next page Previous page
Press Enter or Space to expand or collapse and use down arrow to navigate to the tab content
Click to read more about this recipe
Includes

Schrijf je in voor de Solo nieuwsbrief!

Inschrijven
Your webbrowser is outdated and no longer supported by Microsoft Windows. Please update to a newer browser by downloading one of these free alternatives.
recipe image 3 koningentaart
Save
Saved
Recept bewaard unsaved

Zalmbrochette met kruiden en tagliatelle van courgette

Zalmbrochette met kruiden en tagliatelle van courgette

Geef score

Has average rating

Total rating count

  • Kooktijd
    40 min
  • Porties
     
    4 porties

Ingrediënten
 

  • 4 zalmmoten
  • takjes dille
  • steeltjes bieslook
  • 50 g Solo
  • 3 lange courgettes
  • zout, peper

Voedingsrichtlijnen (per portie)

vrijwaring

Bereidingswijze
 

  1. Laat de oven voorverwarmen op 160°C.
  2. De kruiden wassen, drogen en fijnhakken. Snij de zalm in regelmatige blokjes en steek ze op prikkers. Bestrijk de brochettes met behulp van een penseel met 20 g margarine en rol ze door de kruiden en wat peper en zout. Leg een vel bakpapier op een bakplaat en schik de brochettes erop. Plaats 15 minuten in de oven.
  3. Was de courgettes. Snij de courgettes met een dunschiller of mandoline in de lengte in tagliatelle. Laat 3 à 4 minuten koken in ruim kokend gezouten water. Breng op smaak met 30 g margarine en peper en zout. Dien op met de zalmbrochettes.

Wat voor score geef jij dit recept?

CloseButton

Log in om recepten te bewaren

Om recepten te kunnen bewaren moet u inloggen of als u nog geen account heef er een aanmaken.