use left or right arrow keys to navigate the tab,
Page First page Last page More pages Next page Previous page
Press Enter or Space to expand or collapse and use down arrow to navigate to the tab content
Click to read more about this recipe
Includes

Schrijf je in voor de Solo nieuwsbrief!

Inschrijven
Your webbrowser is outdated and no longer supported by Microsoft Windows. Please update to a newer browser by downloading one of these free alternatives.
recipe image Tonijntartaar met mangopuree
Save
Saved
Recept bewaard unsaved

Tonijntartaar met mangopuree

Tonijntartaar met mangopuree

Geef score

Has average rating

Total rating count

  • Voorbereiding
     
     
    15 min
  • Kooktijd
    12 min
  • Porties
     
    4 porties

Ingrediënten
 

  • 400 g ultraverse tonijn (gehakt)
  • zeste van 1 limoen
  • sap van 1 limoen
  • 2 eetlepels koriander (gehakt)
  • peper
  • 1 eetlepel Becel zonnebloem olie
  • 2 koffielepels suiker
  • 6 soeplepels water
  • 1 eetlepel Solo Vloeibaar
  • 1 mango (mango, gepeld, ontpit)
  • takjes koriander

Voedingsrichtlijnen (per portie)

vrijwaring

Bereidingswijze
 

  1. Meng de tonijn, de zeste en het sap van de limoen.
  2. Voeg de gehakte koriander en Solo Vloeibaar toe.
  3. Kruid met peper.
  4. Zet koel en laat gedurende minimaal 20 min. rusten.
  5. Doe het mangovlees, het limoensap, de suiker, het water en de zonnebloem olie in een keukenrobot en mix in een gladde saus.
  6. Zet koelweg.
  7. Maak met een vormpje kleine, goed aangedrukte hoopjes op de borden.
  8. Besprenkel met de mangopuree en versier met een takje koriander.
Aan tafel: Dien op met raketsla.

Wat voor score geef jij dit recept?

CloseButton

Log in om recepten te bewaren

Om recepten te kunnen bewaren moet u inloggen of als u nog geen account heef er een aanmaken.