voorgerecht
Tonijntartaar met mangopuree
Geef score
Kooktijd12 min
Voorbereiding
Porties

- 400 g ultraverse tonijn (gehakt)
- zeste van 1 limoen
- sap van 1 limoen
- 2 eetlepels koriander (gehakt)
- peper
- 1 eetlepel Becel zonnebloem olie
- 2 koffielepels suiker
- 6 soeplepels water
- 1 eetlepel Solo Vloeibaar
- 1 mango (mango, gepeld, ontpit)
- takjes koriander
- Meng de tonijn, de zeste en het sap van de limoen.
- Voeg de gehakte koriander en Solo Vloeibaar toe.
- Kruid met peper.
- Zet koel en laat gedurende minimaal 20 min. rusten.
- Doe het mangovlees, het limoensap, de suiker, het water en de zonnebloem olie in een keukenrobot en mix in een gladde saus.
- Zet koelweg.
- Maak met een vormpje kleine, goed aangedrukte hoopjes op de borden.
- Besprenkel met de mangopuree en versier met een takje koriander.
