use left or right arrow keys to navigate the tab,
Page First page Last page More pages Next page Previous page
Press Enter or Space to expand or collapse and use down arrow to navigate to the tab content
Click to read more about this recipe
Includes

Schrijf je in voor de Solo nieuwsbrief!

Inschrijven
Your webbrowser is outdated and no longer supported by Microsoft Windows. Please update to a newer browser by downloading one of these free alternatives.
recipe image Pompelmoesslaatje met avocado en frambozen
Save
Saved
Recept bewaard unsaved

Pompelmoesslaatje met avocado en frambozen

Pompelmoesslaatje met avocado en frambozen

Dit frisse pompelmoesslaatje met avocado en frambozen lijkt wel een dessertje, maar is ideaal als licht voorgerecht. De ideale starter…

Geef score

Has average rating

Total rating count

  • Voorbereiding
     
     
    10 min
  • Kooktijd
    5 min
  • Porties
     
    6 porties

Ingrediënten
 

  • 3 roze pompelmoezen
  • 2 avocado's
  • 250 g verse frambozen
  • 1 citroen
  • 3 munttakjes
  • peper van de molen

Voedingsrichtlijnen (per portie)

vrijwaring

Bereidingswijze
 

  1. Schil de pompelmoezen tot op het vruchtvlees.
  2. Maak de partjes van elkaar los door met een getand mesje tussen de vliesjes te gaan die de partjes van elkaar scheiden. Doe dit boven een grote kom om het sap op te vangen.
  3. Pers het citroensap.
  4. Giet het bij het opgevangen pompelmoessap en breng op smaak met peper.
  5. Schil de avocado's, verwijder de pit en snij ze in fijne schijfjes.
  6. Overgiet ze met het sap van het citrusfruit.
  7. Was en droog de munt, trek de blaadjes eraf en knip ze tot fijne snippers.
  8. Meng voorzichtig de pompelmoespartjes, de avocadoschijfjes, de frambozen en de gesnipperde munt.
  9. Verdeel het slaatje over zes glazen en dien onmiddellijk op.

Wat voor score geef jij dit recept?

CloseButton

Log in om recepten te bewaren

Om recepten te kunnen bewaren moet u inloggen of als u nog geen account heef er een aanmaken.