Your webbrowser is outdated and no longer supported by Microsoft Windows. Please update to a newer browser by downloading one of these free alternatives.
barbecue

Nieuwe aardappelen in romige bieslookdressing

Geef score

Has average rating

Total rating count

  • Kooktijd10 min
  • Voorbereiding10 min
  • Porties6 porties
goedkoop
bijgerecht
voorgerecht
hoofdgerecht
recipe image Nieuwe aardappelen in romige bieslookdressing
  • zeezout
  • 1 eetlepel Solo Vloeibaar
  • 2 eetlepels light room
  • 2 eetlepels mayonaise
  • 500 g nieuwe aardappelen
  • 1 koffielepel fijngesneden citroenschil (van een onbehandelde citroen)
  • zwarte peper
  • 1 busseltje bieslook
  1. Borstel de nieuwe aardappelen.
  2. Kook ze in water en een koffielepel zeezout zo'n 10 tot 15 minuten.
  3. Meng ondertussen de mayonaise en de light room in een kom en snipper er de bieslook bij.
  4. Giet de aardappelen af. Leg ze terug in de pot en voeg de solo vloeibaar , citroenschilletjes en een beetje zeezout toe en enkele draaien van de pepermolen.
  5. Meng goed zodat ze aan alle kanten met het mengsel bedekt zijn.
  6. Voeg dan de room bereiding toe en serveer warm of op kamertemperatuur.
  7. Lekker met zalm of kip

Wat voor score geef jij dit recept?

CloseButton

Log in om recepten te bewaren

Om recepten te kunnen bewaren moet u inloggen of als u nog geen account heef er een aanmaken.