use left or right arrow keys to navigate the tab,
Page First page Last page More pages Next page Previous page
Press Enter or Space to expand or collapse and use down arrow to navigate to the tab content
Click to read more about this recipe
Includes

Schrijf je in voor de Solo nieuwsbrief!

Inschrijven
Your webbrowser is outdated and no longer supported by Microsoft Windows. Please update to a newer browser by downloading one of these free alternatives.
recipe image Kabeljauw met olijven
Save
Saved
Recept bewaard unsaved

Kabeljauw met olijven

Kabeljauw met olijven

Geef score

Has average rating

Total rating count

  • Voorbereiding
     
     
    5 min
  • Kooktijd
    15 min
  • Porties
     
    4 porties

Ingrediënten
 

  • 3 eetlepels Solo Vloeibaar
  • 1 theelepel tijm
  • 1 dl witte wijn
  • 600 g kabeljauwfilet
  • 4 porties gemenge sla
  • 4 eetlepels zwarte olijven
  • peper
  • 1 rode ui

Voedingsrichtlijnen (per portie)

vrijwaring

Bereidingswijze
 

  1. Ontpit de olijven en hak ze in grove stukken. Snipper de ui fijn. Doe de Solo in een pan en voeg er de ui en tijm bij. Sauteer tot de ui glazig wordt.
  2. Giet de witte wijn over de ui en kook in.
  3. Voeg er de visfilets en de olijven bij. Kruid met zout en peper.
  4. Laat de vis nog 4 minuten aan elke zijde sudderen in de saus.
  5. Neem van het vuur en serveer met de sla.

Wat voor score geef jij dit recept?

CloseButton

Log in om recepten te bewaren

Om recepten te kunnen bewaren moet u inloggen of als u nog geen account heef er een aanmaken.