Your webbrowser is outdated and no longer supported by Microsoft Windows. Please update to a newer browser by downloading one of these free alternatives.
hoofdgerecht

Kabeljauw met olijven

Geef score

Has average rating

Total rating count

  • Kooktijd15 min
  • Voorbereiding5 min
  • Porties4 porties
gemiddeld
hoofdgerecht
overig europees
vis
recipe image Kabeljauw met olijven
  • 3 eetlepels Solo Vloeibaar
  • 1 theelepel tijm
  • 1 dl witte wijn
  • 600 g kabeljauwfilet
  • 4 porties gemenge sla
  • 4 eetlepels zwarte olijven
  • peper
  • 1 rode ui
  1. Ontpit de olijven en hak ze in grove stukken. Snipper de ui fijn. Doe de Solo in een pan en voeg er de ui en tijm bij. Sauteer tot de ui glazig wordt.
  2. Giet de witte wijn over de ui en kook in.
  3. Voeg er de visfilets en de olijven bij. Kruid met zout en peper.
  4. Laat de vis nog 4 minuten aan elke zijde sudderen in de saus.
  5. Neem van het vuur en serveer met de sla.

Wat voor score geef jij dit recept?

CloseButton

Log in om recepten te bewaren

Om recepten te kunnen bewaren moet u inloggen of als u nog geen account heef er een aanmaken.