use left or right arrow keys to navigate the tab,
Page First page Last page More pages Next page Previous page
Press Enter or Space to expand or collapse and use down arrow to navigate to the tab content
Click to read more about this recipe
Includes

Schrijf je in voor de Solo nieuwsbrief!

Inschrijven
Your webbrowser is outdated and no longer supported by Microsoft Windows. Please update to a newer browser by downloading one of these free alternatives.
recipe image Gevulde kipfilet  met champignons
Save
Saved
Recept bewaard unsaved

Gevulde kipfilet met champignons

Gevulde kipfilet met champignons

Geef score

Has average rating

Total rating count

  • Voorbereiding
     
     
    10 min
  • Kooktijd
    15 min
  • Porties
     
    4 porties

Ingrediënten
 

  • zout
  • 1 appel
  • 75 g Solo
  • 1 blokje Knorr Finesse bouillon kip
  • 250 g verse tagliatelle
  • 250 g rucola sla
  • peper
  • ciderazijn
  • basilicum blaadjes
  • 250 g champignons (mengeling)
  • 600 g kipfilet

Voedingsrichtlijnen (per portie)

vrijwaring

Bereidingswijze
 

Voorbereiding
  1. Snij de champignons in kleine stukjes. Pel en ontpit de appel en snij in stukjes.
  2. Los het bouillonblokje op in 0.5L warm water.
Bereiding
  1. Smelt de helft van de Solo en stoof er de appel en de champignons samen in aan.
  2. Breng op smaak met peper en zout en de ciderazijn. Snij de filets open en vul ze met de bereiding.
  3. Bind ze zorgvuldig toe en stoom ze in de vleesbouillon gedurende ongeveer 4 minuten.
  4. Kook de pasta beetgaar en giet af.
  5. Roer de rest van de Solo door de pasta en dan de grof gehakte raketsla.
  6. Schik de pasta op de borden en verdeel er de in plakjes gesneden vlees op.
  7. Werk af met de basilicumblaadjes.

Wat voor score geef jij dit recept?

CloseButton

Log in om recepten te bewaren

Om recepten te kunnen bewaren moet u inloggen of als u nog geen account heef er een aanmaken.