use left or right arrow keys to navigate the tab,
Page First page Last page More pages Next page Previous page
Press Enter or Space to expand or collapse and use down arrow to navigate to the tab content
Click to read more about this recipe
Includes

Inscrivez-vous à la newsletter!

Pour s'inscrire
Your webbrowser is outdated and no longer supported by Microsoft Windows. Please update to a newer browser by downloading one of these free alternatives.
pique-nique

Waldkorn aux tomates séchées et au fromage de chèvre

Be first to rate this recipe

Has average rating

Total rating count

  • Temps de cuisson10 min
  • PortionsPortions 4
recipe image Waldkorn aux tomates séchées et au fromage de chèvre
  • Becel Light
  • 8 tranches de pain Waldkorn
  • 350 g du fromage de chèvre
  • 8 tomates
  1. Beurrez une tranche de pain Waldkorn, sur laquelle vous émiettez du fromage de chèvre frais. Découpez un morceau de tomate séchée (provenant d'un bocal de 'pomodori secci') en fines lamelles que vous dispersez sur le fromage de chèvre.
  2. Recouvrez le tout d'une tranche de pain Waldkorn.

How would you rate this recipe?

CloseButton

Connectez-vous pour enregistrer des recettes

Pour pouvoir enregistrer des recettes, vous devez vous connecter ou si vous n'avez pas encore de compte, en créer un.