use left or right arrow keys to navigate the tab,
Page First page Last page More pages Next page Previous page
Press Enter or Space to expand or collapse and use down arrow to navigate to the tab content
Click to read more about this recipe
Includes

Inscrivez-vous à la newsletter!

Pour s'inscrire
Your webbrowser is outdated and no longer supported by Microsoft Windows. Please update to a newer browser by downloading one of these free alternatives.
moyen

Petit pain sucré-salé

Be first to rate this recipe

Has average rating

Total rating count

  • Temps de cuisson10 min
  • PortionsPortions 2
recipe image Petit pain sucré-salé
  • 2 bagels
  • Becel pro-activ à tartiner
  • 4 c. à s. de fromage cottage
  • 2 tranches de filet de poulet aux épices (charcuterie)
  • 4 c. à c. de marmelade
  1. Faites chauffer les bagels selon les indications sur l'emballage. Fendez-les. Tartinez-les de Becel pro-activ et répartissez le fromage cottage, le filet de poulet et la marmelade dessus.

How would you rate this recipe?

CloseButton

Connectez-vous pour enregistrer des recettes

Pour pouvoir enregistrer des recettes, vous devez vous connecter ou si vous n'avez pas encore de compte, en créer un.