use left or right arrow keys to navigate the tab,
Page First page Last page More pages Next page Previous page
Press Enter or Space to expand or collapse and use down arrow to navigate to the tab content
Click to read more about this recipe
Includes

Schrijf je in voor de Solo nieuwsbrief!

Inschrijven
Your webbrowser is outdated and no longer supported by Microsoft Windows. Please update to a newer browser by downloading one of these free alternatives.
recipe image Petit pain sucré-salé
Save
Saved
Recept bewaard unsaved

Petit pain sucré-salé

Petit pain sucré-salé

Be first to rate this recipe

Has average rating

Total rating count

  • Temps de cuisson
    10 min
  • Portions
    Portions 2

ingrédients

  • 2 bagels
  • Becel pro-activ à tartiner
  • 4 c. à s. de fromage cottage
  • 2 tranches de filet de poulet aux épices (charcuterie)
  • 4 c. à c. de marmelade

Directives nutritionnelles (par portion)

clause de non-responsabilité

etapes de préparation

  1. Faites chauffer les bagels selon les indications sur l'emballage. Fendez-les. Tartinez-les de Becel pro-activ et répartissez le fromage cottage, le filet de poulet et la marmelade dessus.

How would you rate this recipe?

CloseButton

Connectez-vous pour enregistrer des recettes

Pour pouvoir enregistrer des recettes, vous devez vous connecter ou si vous n'avez pas encore de compte, en créer un.