use left or right arrow keys to navigate the tab,
Page First page Last page More pages Next page Previous page
Press Enter or Space to expand or collapse and use down arrow to navigate to the tab content
Click to read more about this recipe
Includes

Schrijf je in voor de Solo nieuwsbrief!

Inschrijven
Your webbrowser is outdated and no longer supported by Microsoft Windows. Please update to a newer browser by downloading one of these free alternatives.

Tegenwoordig vind je het overal in de supermarkten en op tv zijn er tal van chefs die zich wagen aan recepten met de Mexicaanse lekkernij bij uitstek: guacamole. De basis van deze groene dipsaus is de avocado. Een vrucht die de laatste tijd vaker en vaker geprezen wordt omwille van de gezonde vetten en mineralen zoals ijzer en kalium. Behorend tot één van de superfoods van de laatste eeuw, is de avocado dus zeker een aanrader indien je van gezonde voeding houdt. De gekende groene saus wordt meestal geserveerd als dip bij tortilla's of taco's maar daarnaast kan je het ook smeren als broodbeleg.

CloseButton

Log in om recepten te bewaren

Om recepten te kunnen bewaren moet u inloggen of als u nog geen account heef er een aanmaken.