barbecue
Fajitas met paprika en uien
Geef score
Kooktijd15 min
Voorbereiding
Porties

- 600 g biefstuk
- 3 paprika's
- 3 uien
- 1 rode peper
- 2 teentjes knoflook
- sap van 1 limoen
- scheut tequila
- 3 el Solo vloeibaar
- 1 tl oregano
- 1 tl komijnpoeder
Voorbereiding
- Maak de peper schoon en snijd hem in stukjes. Pel en snipper de knoflook. Roer alle ingrediënten voor de marinade door elkaar en marineer het vlees minimaal 2 uur.
Bereiding
- Verhit de grillpan en pak hierin het vlees rondom bruin. Breng het op smaak met zout, haal het uit de pan en laat het rusten onder aluminiumfolie.
- Smeer met een kwastje de grillpan lichtjes in met wat Solo vloeibaar en grill dan de paprika’s en uien. Breng ze op smaak met zout en peper.
- Snijd het vlees in reepjes. Serveer de paprika’s, uien en vleesreepjes apart. Lekker met tortilla’s, guacamole, zure room en een groene salade.
