Your webbrowser is outdated and no longer supported by Microsoft Windows. Please update to a newer browser by downloading one of these free alternatives.

Zalmtartaar met dille en roggebrood

Sneetjes roggebrood hebben een compleet andere geur, kleur, structuur en smaak dan "gewoon" brood.

Roggebrood is veel compacter. De volle korrels, de ruwere vezel en de wat vochtige, soms stroperige structuur maken van roggebrood stevige kost.

Ideaal als toastje !

Sneetjes roggebrood hebben een compleet andere geur, kleur, structuur en smaak dan "gewoon" brood.

Roggebrood is veel compacter. De volle korrels, de ruwere vezel en de wat vochtige, soms stroperige structuur maken van roggebrood stevige kost.

Ideaal als toastje !

Geef score

Has average rating

Total rating count

  • Porties4 porties
recipe image Zalmtartaar met dille en roggebrood
  • Ingrediënten:
  • 150 g Noorse Atlantische Zalm van Iglo
  • 1 eetlepel fijngehakte dille
  • sap van 1/4 citroen
  • 2 eetlepels Bertolli olijfolie
  • 1 plakje gerookte zalm
  • 2 sneetjes pompernikkel (roggebrood)
  • peper en zout
  1. Bereiding:Ontdooi de Noorse Atlantische zalm.
  2. Hak de zalm en de gerookte zalm fijn.
  3. Vermeng de olijfolie, het citroensap, de dille, peper en zout in een
  4. kom met de zalm.
  5. Snij de pompernikkel of het roggebrood in acht gelijke stukjes.
  6. Dresseer het zalmmengsel op het brood.
  7. Werk af met dille en een stukje citroen.

Wat voor score geef jij dit recept?

CloseButton

Log in om recepten te bewaren

Om recepten te kunnen bewaren moet u inloggen of als u nog geen account heef er een aanmaken.