hoofdgerecht
Watermeloensalade met geitenkaas en kipreepjes
Proef de zomer in deze watermeloensalade met geitenkaas en kip. Dit zonnige gerecht maak je zonder moeite in een halfuurtje. Altijd verfrissend én verrassend!
Geef score
Kooktijd30 min
Porties

- 0.5 watermeloen
- 1 doosje scheuten (luzerne, radijs...)
- 200 g kipfilet
- 1 el Solo Vloeibaar
- 100 g gemengde noten (pistache, walnoten, amandelen, …)
- 1 el verse muntblaadjes
- 1 rolletje zachte verse geitenkaas
- versgemalen peper
- zeezout
- Snijd de gehalveerde watermeloen overlangs in plakken van 1 cm (zo krijg je mooie halve maantjes). Snijd de kipfilet in reepjes, kruid met peper en zout en bak ze goudbruin in de Solo. Laat afkoelen. Hak de noten fijn en snipper de muntblaadjes.
- Leg op elk bord een plak watermeloen en verdeel daarover de scheutjes. Verdeel er de kippenreepjes en nootjes over. Werk af met stukjes geitenkaas en gesnipperde munt.
