Your webbrowser is outdated and no longer supported by Microsoft Windows. Please update to a newer browser by downloading one of these free alternatives.
voorgerecht

Vispannetjes van zeewolf met garnalen en venkel

Vis is een uitstekende partner in voorgerechten en met dit receptje wouden we dat nog eens extra in de verf zetten.

Geniet u mee van dit vispannetjes van zeewolf met garnalen en venkel ?

Vis is een uitstekende partner in voorgerechten en met dit receptje wouden we dat nog eens extra in de verf zetten.

Geniet u mee van dit vispannetjes van zeewolf met garnalen en venkel ?

Geef score

Has average rating

Total rating count

  • Porties4 porties
voorgerecht
recipe image Vispannetjes van zeewolf met garnalen en venkel
  • Ingrediënten:
  • 400 g garnalen
  • 500 g zeewolffilet van Iglo
  • 2 l visbouillon
  • 1 grote venkelknol
  • 5 lavasblaadjes
  • 50 g roux
  1. Bereiding:Ontdooi de zeewolf en snij in gelijkmatige blokjes.
  2. Pocheer de vis in een kokende, gekruide visbouillon. Laat hem daarna uitlekken.
  3. Kook de versneden venkel in het pocheervocht, bind met de roux en laat alles samen garen.
  4. Mix en zeef de massa. Laat terug opkoken en controleer de kruiding.
  5. Voeg de zeer fijn gesneden lavasblaadjes toe.
  6. Schik de zeewoflblokjes op een klein bordje, verdeel de garnalen erover en overgiet met de saus.

Wat voor score geef jij dit recept?

CloseButton

Log in om recepten te bewaren

Om recepten te kunnen bewaren moet u inloggen of als u nog geen account heef er een aanmaken.