hoofdgerecht
Tortillawraps met kip en geitenkaas
Voor deze tortillawraps met kip kan je alle restjes groenten gebruiken die je nog in je koelkast hebt liggen.De perfecte maaltijd voor op het einde van de week.
Geef score
Kooktijd25 min
Porties

- 1 snuifje komijnpoeder
- 1 snuifje paprikapoeder
- 2 el Solo Vloeibaar
- 2 kippenfilets
- 1 wortel
- 1 tomaat
- 1 rode paprika
- 1 Romeinse sla
- 8 tortillawraps
- 150 g zachte geitenkaas
- Meng het komijnpoeder met het paprikapoeder en de Solo vloeibaar samen met een snuifje zout.
- Snijd de kippenfilet in lange repen en haal even door de gekruide margarine. Bak de repen krokant in een anti-kleefpan.
- Rasp ondertussen de wortel en snijd de tomaat in kleine blokjes. Snijd de paprika in fijne repen. Spoel en droog de sla.
- Verwarm de wraps 1 minuut in de microgolfoven op volle kracht. Smeer op elke wrap wat geitenkaas en leg er de kippereepjes, de groenten en de sla op. Rol op en draai er een servetje rond. Serveer de wraps meteen.
