Your webbrowser is outdated and no longer supported by Microsoft Windows. Please update to a newer browser by downloading one of these free alternatives.
Neem de steak een half uur voor het bakken uit de koelkast om op kamertemperatuur te komen.
Verhit een klont Solo in een braadpan en laat lichtbruin aankleuren.
Leg de steak in de hete pan en bak hem ongeveer 3 minuten aan deze zijde. Kruid met peper en zout en draai om. Bak ook de andere kant 3 minuten en kruid opnieuw. Volgens de eigen voorkeur kan je de steak iets korter of langer bakken.
Haal de steak uit de pan en laat 5 minuten rusten onder aluminiumfolie dichtbij de warmtebron.
Was de rucola en droog hem. Dresseer een handvol op elk bord en kruid met peper, zout en een paar druppels olijfolie.
Snijd de steak in repen van een halve centimeter dik. Leg er per bord 4 à 5 op de rucola.
Werk af met parmezaankrullen die je maakt met behulp van een dunschiller
Geen dunschiller in huis? Geen probleem: je vindt ook gebruiksklare parmezaanschilfers in de kaasfafdeling van je supermarkt