Your webbrowser is outdated and no longer supported by Microsoft Windows. Please update to a newer browser by downloading one of these free alternatives.
voorgerecht

Ragout van zalm en asperges

Deze ragout van zalm en asperges smaakt heerlijk als voor- of hoofdgerecht. Een fris recept dat al in een goed halfuurtje op tafel staat.

Geef score

Has average rating

Total rating count

  • Kooktijd12 min
  • Voorbereiding20 min
  • Porties4 porties
gemiddeld
voorgerecht
hoofdgerecht
vis
recipe image Ragout van zalm en asperges
  • 4 eetlepels Solo Vloeibaar
  • 250 ml witte wijn
  • 1 flesje light room
  • 4 sjalotten
  • 5 g Maïzena
  • zout
  • suiker
  • 1 laurierblad
  • 2 eetlepels citroensap
  • 750 g asperges
  • 400 g zalmfilet
  • peper
  • 1 bosje dille
  1. Schil de asperges en snij ze in lange stukken.
  2. Verhit de Solo in een grote pan, stoof de asperges en de gehakte sjalotten hierin 5 minuten.
  3. Los de Maïzena in de witte wijn op en blus de asperges.
  4. Voeg het laurierblad en de light room toe. Laat op een zacht vuur 8 minuten sudderen.
  5. Na 4 minuten de in stukken gesneden zalm toevoegen.
  6. Breng de ragout op smaak met zout, peper, suiker, citroensap en de fijngehakte dille.
Lekker met gekookte witte rijst of gestoomde nieuwe aardappels.

Wat voor score geef jij dit recept?

CloseButton

Log in om recepten te bewaren

Om recepten te kunnen bewaren moet u inloggen of als u nog geen account heef er een aanmaken.