use left or right arrow keys to navigate the tab,
Page First page Last page More pages Next page Previous page
Press Enter or Space to expand or collapse and use down arrow to navigate to the tab content
Click to read more about this recipe
Includes

Schrijf je in voor de Solo nieuwsbrief!

Inschrijven
Your webbrowser is outdated and no longer supported by Microsoft Windows. Please update to a newer browser by downloading one of these free alternatives.
recipe image Provençaalse kippenvleugeltjes
Save
Saved
Recept bewaard unsaved

Provençaalse kippenvleugeltjes

Provençaalse kippenvleugeltjes

Geef score

Has average rating

Total rating count

  • Voorbereiding
     
     
    5 min
  • Kooktijd
    20 min
  • Porties
     
    4

Ingrediënten
 

  • 2 eetlepels Solo Vloeibaar
  • 1 blokje Knorr Kruiden Bouquet Provençale
  • 1 citroensap
  • 750 g kippenvleugeltjes
  • 2 teentjes knoflook

Voedingsrichtlijnen (per portie)

vrijwaring

Bereidingswijze
 

  1. Bak de kippenvleugeltjes rondomgoud in de hete Solo.
  2. Voeg er fijngehakte knoflook aan toe en bak even mee.
  3. Blus, als de kippenvleugeltjes gaar zijn, met citroensap en doe er het blokje Knorr Kruiden Bouquet Provençale bij.
  4. Laat het blokje wegsmelten terwijl je de vleugeltjes goed omschept.
  5. Serveer warm of koud.

Wat voor score geef jij dit recept?

CloseButton

Log in om recepten te bewaren

Om recepten te kunnen bewaren moet u inloggen of als u nog geen account heef er een aanmaken.