use left or right arrow keys to navigate the tab,
Page First page Last page More pages Next page Previous page
Press Enter or Space to expand or collapse and use down arrow to navigate to the tab content
Click to read more about this recipe
Includes

Schrijf je in voor de Solo nieuwsbrief!

Inschrijven
Your webbrowser is outdated and no longer supported by Microsoft Windows. Please update to a newer browser by downloading one of these free alternatives.
recipe image Plaatpizza met kaas, paprika en rozijnen
Save
Saved
Recept bewaard unsaved

Plaatpizza met kaas, paprika en rozijnen

Plaatpizza met kaas, paprika en rozijnen

Geef score

Has average rating

Total rating count

  • Kooktijd
    32 min
  • Porties
     
    4

Ingrediënten
 

  • 50 g rozijnen
  • 2 uien
  • 3 oranje paprika's
  • 2 el Solo Vloeibaar
  • 1 pizzapakket met saus
  • 150 g geraspte jonge kaas

Voedingsrichtlijnen (per portie)

vrijwaring

Bereidingswijze
 

  1. Wel de rozijnen 10 minuten in warm water.
  2. Verwarm de oven voor op 220°C.
  3. Pel de uien en maak de paprika’s schoon en snijd ze in ringen.
  4. Verhit de Solo Vloeibaar in een wok en wacht tot de grote bellen zijn weggetrokken. Roerbak hierin de ui- en paprikaringen 5 minuten op een matig hoog vuur. Bestrooi met wat peper en zout.
  5. Laat de rozijnen uitlekken en dep ze droog.
  6. Spreid het deeg uit op een met bakpapier bedekte bakplaat. Verdeel de tomatensaus, de ui- en paprikaringen en de rozijnen over het deeg. Strooi de kaas erover.
  7. Bak de plaatpizza in de hete oven in ca. 12 minuten gaar.
  8. Snijd de pizza in 12 stukken en verdeel ze over 4 borden.

Wat voor score geef jij dit recept?

CloseButton

Log in om recepten te bewaren

Om recepten te kunnen bewaren moet u inloggen of als u nog geen account heef er een aanmaken.