Your webbrowser is outdated and no longer supported by Microsoft Windows. Please update to a newer browser by downloading one of these free alternatives.
Warm de Solo op in een wok of een pan met een dikke bodem.
Braad de uireepjes 2 minuten op een hevig vuur tot ze lichtjes bruin worden.
Zet opzij.
Bak een paar plakjes rundvlees gedurende 1 minuut en zet opzij.
Herhaal dat tot het vlees op is.
Doe de uireepjes en het vlees terug in de wok of de pan.
Voeg er de sinaasappelzeste, de look en gember aan toe en laat 1 minuut bakken.
Meng in een kom het maïsmeel, de bouillon, de sojasaus, de sherry, de jam en de pili-pili.
Giet de saus in de wok of de pan en laat die nog 1 minuut opwarmen.
Dien op met basmatirijst of gesauteerde rijst met groenten. Verdeel het vlees in kommen of diepe borden en overgiet het met de saus. Werk af met koriander.