use left or right arrow keys to navigate the tab,
Page First page Last page More pages Next page Previous page
Press Enter or Space to expand or collapse and use down arrow to navigate to the tab content
Click to read more about this recipe
Includes

Schrijf je in voor de Solo nieuwsbrief!

Inschrijven
Your webbrowser is outdated and no longer supported by Microsoft Windows. Please update to a newer browser by downloading one of these free alternatives.
recipe image Pasta met gewokte groenten en kruidencrème
Save
Saved
Recept bewaard unsaved

Pasta met gewokte groenten

Pasta met gewokte groenten en kruidencrème

Je favoriete pasta, gewokte groentjes en een verse kruidencrème met Becel Gold. Heerlijk comfortfood!

Nog wat groenten over in je koelkast? Bak ze in de wok, kruid naar smaak en geef er pasta bij. De kruidencrème met Becel Gold geeft je gerecht net dat ietsje meer!

Geef score

Has average rating

Total rating count

  • Op tijd klaar
    15 min
  • Porties
     
    4 porties

Ingrediënten
 

  • 400 g pasta naar keuze
  • 600 g groenten naar keuze of gemengde wokgroenten
  • 2 el olijfolie
  • 80 g Becel Gold
  • 4 blaadjes verse salie
  • 4 takjes verse tijm
  • 4 kl platte peterselie
  • 1 teentje knoflook
  • peper en zout

Voedingsrichtlijnen (per portie)

vrijwaring

Bereidingswijze
 

  1. Was en snipper de verse kruiden fijn. Pers het teentje knoflook.
  2. Meng de Becel Gold met de kruiden en de knoflook. Zet in de koelkast.
  3. Kook de pasta in kokend water met een snufje zout.
  4. Bak de groenten in de wok als ze nog rauw zijn, of warm ze op als ze al gekookt zijn. Kruid met peper en zout.
  5. Verdeel de pasta over diepe borden en schep er de groenten over. Laat een goedgevulde eetlepel kruidencrème smelten op de groenten.

Wat voor score geef jij dit recept?

CloseButton

Log in om recepten te bewaren

Om recepten te kunnen bewaren moet u inloggen of als u nog geen account heef er een aanmaken.