Your webbrowser is outdated and no longer supported by Microsoft Windows. Please update to a newer browser by downloading one of these free alternatives.
Snijd de kerstomaten doormidden. Maak de champignons schoon en snijd ze in vieren. Klop een beslag van volkorenmeel, eieren, melk en 2 kneepjes vloeibare margarine. Laat dit 10 minuten staan en bak er dan 5 pannenkoeken van. Houd ze warm.
Verhit in een ruime wok 1,5 kneepje vloeibare margarine en bak hierin eerst de champignons op hoog vuur gedurende een minuut of 3.
Neem ze uit de pan, voeg dan weer 1,5 kneepje vloeibare margarine toe en roerbak de Hollandse groentemix ongeveer 4 minuten.
Voeg de champignons, de kerstomaten, de gepureerde tomaten en de hamreepjes toe aan de groentemix en warm goed door.
Leg een pannenkoek op een grote schaal, schep er een kwart van de groentevulling op, leg hier weer een pannenkoek op en ga zo door tot alle ingrediënten gebruikt zijn. Eindig met een pannenkoek. Snijd de taart aan tafel in vieren.