Your webbrowser is outdated and no longer supported by Microsoft Windows. Please update to a newer browser by downloading one of these free alternatives.
hoofdgerecht

Lamsribbetjes met olijven en seldermousse

Geef score

Has average rating

Total rating count

  • Kooktijd25 min
  • Voorbereiding15 min
  • Porties4 porties
goedkoop
hoofdgerecht
vlees
recipe image 3 koningentaart
  • 2 stukken lamsribbetjes
  • 1 snuifje curry
  • 2,5 dl light room
  • 65 g tapenade
  • 125 g Solo
  • 25 g geraspte Parmezaanse kaas
  • 1 teentje look
  • 65 g paneermeel
  • 1 knolselder
  1. Mix de tapenade met het paneermeel, de kaas en de look glad.
  2. Roer er Solo onder tot je een gladde bereiding bekomt.
  3. Rol tussen 2 lagen huishoudfolie dun uit en laat koel opstijven.
  4. Pel en verdeel de selder in blokjes.
  5. Kook in de light room gaar en pureer.
  6. Breng op smaak met peper en zout.
  7. Bak het vlees aan beide kanten gedurende 5 minuten aan in de rest van de Solo.
  8. Laat dan nog 8 minuten verder garen in een op 200° voorverwarmde oven.
  9. Verdeel er de olijvenbereiding over en schuif nog 2 minuten onder de grill. Dien op met de seldermousse.

Wat voor score geef jij dit recept?

CloseButton

Log in om recepten te bewaren

Om recepten te kunnen bewaren moet u inloggen of als u nog geen account heef er een aanmaken.