use left or right arrow keys to navigate the tab,
Page First page Last page More pages Next page Previous page
Press Enter or Space to expand or collapse and use down arrow to navigate to the tab content
Click to read more about this recipe
Includes

Schrijf je in voor de Solo nieuwsbrief!

Inschrijven
Your webbrowser is outdated and no longer supported by Microsoft Windows. Please update to a newer browser by downloading one of these free alternatives.
recipe image 3 koningentaart
Save
Saved
Recept bewaard unsaved

Lamsribbetjes met olijven en seldermousse

Lamsribbetjes met olijven en seldermousse

Geef score

Has average rating

Total rating count

  • Voorbereiding
     
     
    15 min
  • Kooktijd
    25 min
  • Porties
     
    4 porties

Ingrediënten
 

  • 2 stukken lamsribbetjes
  • 1 snuifje curry
  • 2,5 dl light room
  • 65 g tapenade
  • 125 g Solo
  • 25 g geraspte Parmezaanse kaas
  • 1 teentje look
  • 65 g paneermeel
  • 1 knolselder

Voedingsrichtlijnen (per portie)

vrijwaring

Bereidingswijze
 

  1. Mix de tapenade met het paneermeel, de kaas en de look glad.
  2. Roer er Solo onder tot je een gladde bereiding bekomt.
  3. Rol tussen 2 lagen huishoudfolie dun uit en laat koel opstijven.
  4. Pel en verdeel de selder in blokjes.
  5. Kook in de light room gaar en pureer.
  6. Breng op smaak met peper en zout.
  7. Bak het vlees aan beide kanten gedurende 5 minuten aan in de rest van de Solo.
  8. Laat dan nog 8 minuten verder garen in een op 200° voorverwarmde oven.
  9. Verdeel er de olijvenbereiding over en schuif nog 2 minuten onder de grill. Dien op met de seldermousse.

Wat voor score geef jij dit recept?

CloseButton

Log in om recepten te bewaren

Om recepten te kunnen bewaren moet u inloggen of als u nog geen account heef er een aanmaken.