use left or right arrow keys to navigate the tab,
Page First page Last page More pages Next page Previous page
Press Enter or Space to expand or collapse and use down arrow to navigate to the tab content
Click to read more about this recipe
Includes

Schrijf je in voor de Solo nieuwsbrief!

Inschrijven
Your webbrowser is outdated and no longer supported by Microsoft Windows. Please update to a newer browser by downloading one of these free alternatives.
hoofdgerecht

Kalkoen in een honingjasje

Geef score

Has average rating

Total rating count

  • Kooktijd10 min
  • Voorbereiding
     
     
    1 uur
  • Porties
     
    4 porties
recipe image Kalkoen in een honingjasje
  • zout
  • bloem
  • Solo Frituurvet
  • 1 eetlepel maanzaadjes
  • peper
  • 1 ei
  • 1 citroen
  • 50 g honing
  • gemberpoeder
  • 1 eetlepel sojasaus
  • 500 g kalkoenfilet
  1. Snij het vlees in beetklare hapjes.
  2. Breng het op smaak met peper en zout, gemberpoeder en citroensap.
  3. Laat het minstens 1 uur koel marineren.
  4. Haal de stukjes vlees door de bloem en dan door het losgeklopte ei.
  5. Bak ze in de hete frituurolie gaar en schep ze dan op een stuk keukenpapier om uit te lekken.
  6. Meng de honing met de sojasaus op een zacht vuur en giet over het vlees.
  7. Strooi er het maandzaad over en dien op.

Wat voor score geef jij dit recept?

CloseButton

Log in om recepten te bewaren

Om recepten te kunnen bewaren moet u inloggen of als u nog geen account heef er een aanmaken.