Your webbrowser is outdated and no longer supported by Microsoft Windows. Please update to a newer browser by downloading one of these free alternatives.
hoofdgerecht

Kabeljauwfilets met roomspinazie, hollandaise saus en croûtons

Geef score

Has average rating

Total rating count

  • Kooktijd15 min
  • Voorbereiding10 min
  • Porties4 porties
duur
hoofdgerecht
vis
schelpdieren
recipe image Kabeljauwfilets met roomspinazie, hollandaise saus en croûtons
  • 250 g Solo
  • 800 g kabeljauwfilet
  • 12 aardappelen
  • 4 sneetjes wit brood (zonder korst)
  • 450 g spinazie in roomsaus
  • 2 eieren
  • kervel
  • 1 citroen
  1. Snij het brood in croutons.
  2. Verwarm de spinazie in de microgolfoven of in een steelpannetje.
  3. Bereid de hollandaise saus: klop 2 eierdooiers met een eetlepel water op een zacht vuurtje. Smelt de Solo en voeg bij de eierdooiers.
  4. Kruid met peper en zout en wat citroensap.
  5. Kruid en stoom de vis.
  6. Bak de croutons.
  7. Stoom de aardappelen.
Schik de spinazie. leg de kabeljauw erop. Overgiet met de hollandaise saus en versier rondom met de croutons en de kervel.

Wat voor score geef jij dit recept?

CloseButton

Log in om recepten te bewaren

Om recepten te kunnen bewaren moet u inloggen of als u nog geen account heef er een aanmaken.