Your webbrowser is outdated and no longer supported by Microsoft Windows. Please update to a newer browser by downloading one of these free alternatives.
hoofdgerecht

Gevulde kipfilet met champignons

Geef score

Has average rating

Total rating count

  • Kooktijd15 min
  • Voorbereiding10 min
  • Porties4 porties
gemiddeld
hoofdgerecht
gevogelte
recipe image Gevulde kipfilet  met champignons
  • zout
  • 1 appel
  • 75 g Solo
  • 1 blokje Knorr Finesse bouillon kip
  • 250 g verse tagliatelle
  • 250 g rucola sla
  • peper
  • ciderazijn
  • basilicum blaadjes
  • 250 g champignons (mengeling)
  • 600 g kipfilet
Voorbereiding
  1. Snij de champignons in kleine stukjes. Pel en ontpit de appel en snij in stukjes.
  2. Los het bouillonblokje op in 0.5L warm water.
Bereiding
  1. Smelt de helft van de Solo en stoof er de appel en de champignons samen in aan.
  2. Breng op smaak met peper en zout en de ciderazijn. Snij de filets open en vul ze met de bereiding.
  3. Bind ze zorgvuldig toe en stoom ze in de vleesbouillon gedurende ongeveer 4 minuten.
  4. Kook de pasta beetgaar en giet af.
  5. Roer de rest van de Solo door de pasta en dan de grof gehakte raketsla.
  6. Schik de pasta op de borden en verdeel er de in plakjes gesneden vlees op.
  7. Werk af met de basilicumblaadjes.

Wat voor score geef jij dit recept?

CloseButton

Log in om recepten te bewaren

Om recepten te kunnen bewaren moet u inloggen of als u nog geen account heef er een aanmaken.