Gevulde kipfilet met champignons
Geef score
Kooktijd15 min
Voorbereiding
Porties

- zout
- 1 appel
- 75 g Solo
- 1 blokje Knorr Finesse bouillon kip
- 250 g verse tagliatelle
- 250 g rucola sla
- peper
- ciderazijn
- basilicum blaadjes
- 250 g champignons (mengeling)
- 600 g kipfilet
Voorbereiding
- Snij de champignons in kleine stukjes. Pel en ontpit de appel en snij in stukjes.
- Los het bouillonblokje op in 0.5L warm water.
Bereiding
- Smelt de helft van de Solo en stoof er de appel en de champignons samen in aan.
- Breng op smaak met peper en zout en de ciderazijn. Snij de filets open en vul ze met de bereiding.
- Bind ze zorgvuldig toe en stoom ze in de vleesbouillon gedurende ongeveer 4 minuten.
- Kook de pasta beetgaar en giet af.
- Roer de rest van de Solo door de pasta en dan de grof gehakte raketsla.
- Schik de pasta op de borden en verdeel er de in plakjes gesneden vlees op.
- Werk af met de basilicumblaadjes.
