use left or right arrow keys to navigate the tab,
Page First page Last page More pages Next page Previous page
Press Enter or Space to expand or collapse and use down arrow to navigate to the tab content
Click to read more about this recipe
Includes

Schrijf je in voor de Solo nieuwsbrief!

Inschrijven
Your webbrowser is outdated and no longer supported by Microsoft Windows. Please update to a newer browser by downloading one of these free alternatives.
recipe image Gegrilde gamba's met lente-ui, tomaat en amandelpoeder
Save
Saved
Recept bewaard unsaved

Gegrilde gamba's met lente-ui, tomaat en amandelpoeder

Gegrilde gamba's met lente-ui, tomaat en amandelpoeder

Geef score

Has average rating

Total rating count

  • Voorbereiding
     
     
    12 min
  • Kooktijd
    15 min
  • Porties
     
    4

Ingrediënten
 

  • 5 eetlepels Solo Vloeibaar
  • 12 verse gamba's
  • 1 bos lente-uien
  • scheutje balsamicoazijn
  • 2 rijpe tomaten
  • amandelpoeder

Voedingsrichtlijnen (per portie)

vrijwaring

Bereidingswijze
 

  1. Maak de lente-ui schoon en snij in stukken van 4 cm. Fruit ze aan in de Solo, blus met balsamicoazijn en kruid met peper en zout. Haal van het vuur en houd warm.
  2. Pel, ontpit de tomaten, snijd het vruchtvlees in blokjes en meng voorzichtig onder de lente-ui. Bestrijk de gamba's met Solo vloeibaar en grill ze gedurende 4 minuten op de barbecue.
  3. Serveer ze met de lente-ui en strooi er wat amandelpoeder over.

Wat voor score geef jij dit recept?

CloseButton

Log in om recepten te bewaren

Om recepten te kunnen bewaren moet u inloggen of als u nog geen account heef er een aanmaken.