Your webbrowser is outdated and no longer supported by Microsoft Windows. Please update to a newer browser by downloading one of these free alternatives.
Rooster de amandelen in een droge pan al roerend lichtbruin. Laat ze op een bord afkoelen.
Verhit 2 eetlepels Solo Vloeibaar in een wok en wacht tot de grote bellen zijn weggetrokken. Roerbak hierin de aardappelpartjes 5 minuten. Voeg de groenten, ¾ eetlepel kerrie en zout naar smaak toe en roerbak nog 3 minuten. Voeg het sap en de kokosmelk toe en laat de 'curry' 7 minuten pruttelen.
Bestrooi ondertussen de visfilets aan beide kanten met wat zout en een klein beetje kerrie.
Verhit 2 eetlepels Solo Vloeibaar in een pan, wacht tot de grote bellen zijn weggetrokken en bak de visfilets om en om bruin en gaar in ca. 5 minuten.
Leg de visfilets op 4 borden, schep de curry er half op en half naast en strooi de amandelen erover.