use left or right arrow keys to navigate the tab,
Page First page Last page More pages Next page Previous page
Press Enter or Space to expand or collapse and use down arrow to navigate to the tab content
Click to read more about this recipe
Includes

Schrijf je in voor de Solo nieuwsbrief!

Inschrijven
Your webbrowser is outdated and no longer supported by Microsoft Windows. Please update to a newer browser by downloading one of these free alternatives.
recipe image Gebakken hoki  in een kerriesaus met gedroogde tomaat
Save
Saved
Recept bewaard unsaved

Gebakken hoki in een kerriesaus met gedroogde tomaat

Gebakken hoki in een kerriesaus met gedroogde tomaat

Geef score

Has average rating

Total rating count

  • Voorbereiding
     
     
    5 min
  • Kooktijd
    15 min
  • Porties
     
    4

Ingrediënten
 

  • 3 eetlepels ketchup
  • 10 g Solo
  • 0,5 l light room
  • 400 g hoki-filet
  • 10 g kerrie
  • 1 eetlepel groene tabasco
  • 100 g zongedroogde tomaten

Voedingsrichtlijnen (per portie)

vrijwaring

Bereidingswijze
 

Voorbereiding
  1. Snijd de tomaten in stukken
Bereiding
  1. Bak de 4 hoki-filets in Solo en laat ze verder garen in de oven op 180°.
  2. Laat de light room, kerrie, tabasco en ketchup tot sausdikte inkoken, werk af met peper en zout.
  3. Roer er de stukjes tomaten net voor het opdienen door.
  4. Schik op de borden en dien onmiddelijk op.
Dien op met een wokschotel van gemengde groenten

Wat voor score geef jij dit recept?

CloseButton

Log in om recepten te bewaren

Om recepten te kunnen bewaren moet u inloggen of als u nog geen account heef er een aanmaken.