Your webbrowser is outdated and no longer supported by Microsoft Windows. Please update to a newer browser by downloading one of these free alternatives.
hoofdgerecht

Gebakken hoki in een kerriesaus met gedroogde tomaat

Geef score

Has average rating

Total rating count

  • Kooktijd15 min
  • Voorbereiding5 min
  • Porties4 porties
gemiddeld
hoofdgerecht
vis
schelpdieren
recipe image Gebakken hoki  in een kerriesaus met gedroogde tomaat
  • 3 eetlepels ketchup
  • 10 g Solo
  • 0,5 l light room
  • 400 g hoki-filet
  • 10 g kerrie
  • 1 eetlepel groene tabasco
  • 100 g zongedroogde tomaten
Voorbereiding
  1. Snijd de tomaten in stukken
Bereiding
  1. Bak de 4 hoki-filets in Solo en laat ze verder garen in de oven op 180°.
  2. Laat de light room, kerrie, tabasco en ketchup tot sausdikte inkoken, werk af met peper en zout.
  3. Roer er de stukjes tomaten net voor het opdienen door.
  4. Schik op de borden en dien onmiddelijk op.
Dien op met een wokschotel van gemengde groenten

Wat voor score geef jij dit recept?

CloseButton

Log in om recepten te bewaren

Om recepten te kunnen bewaren moet u inloggen of als u nog geen account heef er een aanmaken.