use left or right arrow keys to navigate the tab,
Page First page Last page More pages Next page Previous page
Press Enter or Space to expand or collapse and use down arrow to navigate to the tab content
Click to read more about this recipe
Includes

Schrijf je in voor de Solo nieuwsbrief!

Inschrijven
Your webbrowser is outdated and no longer supported by Microsoft Windows. Please update to a newer browser by downloading one of these free alternatives.
recipe image Effi Licht en Fris Komkommer-Dille met fijne kruiden op geroosterd boerenbrood
Save
Saved
Recept bewaard unsaved

Effi Licht en Fris Komkommer-Dille met fijne kruiden op geroosterd boerenbrood

Effi Licht en Fris Komkommer-Dille met fijne kruiden op geroosterd boerenbrood

Bieslook is een redelijk bekend kruid. Het is familie van de ui.

De groene stengels van de bieslook worden met een schaar fijngeknipt voor rauwe verwerking in salades, soepen en sauzen.

Wij gebruikten het op deze heerlijke stukjes boerenbrood...

Bieslook is een redelijk bekend kruid. Het is familie van de ui.

De groene stengels van de bieslook worden met een schaar fijngeknipt voor rauwe verwerking in salades, soepen en sauzen.

Wij gebruikten het op deze heerlijke stukjes boerenbrood...

Geef score

Has average rating

Total rating count

  • Porties
     
    4 porties

Ingrediënten
 

  • 1 half busseltje bieslook (of half potje verse bieslook)
  • 1 eetlepel tijm
  • 1 teentje look
  • 150 g Effi Licht & Fris Komkommer-Dille
  • peper en zout
  • 1 theelepel Bertolli olijfolie
  • 1 scheutje wijnazijn
  • 4 sneetjes boerenbrood

Voedingsrichtlijnen (per portie)

vrijwaring

Bereidingswijze
 

  1. Verwarm de oven voor op 180°C.
  2. Was en droog de bieslook en hak ze fijn. Hou 2 eetlepels bieslook apart.
  3. Schil het lookteentje en hak het fijn. Meng bieslook, tijm en look met Effi Licht & Fris Komkommer-Dille. Breng op smaak met peper
  4. en zout. Voeg er de olijfolie en wijnazijn aan
  5. toe en roer goed.
  6. Rooster de sneetjes boerenbrood gedurende
  7. 2 minuten in de oven. Besmeer met Effi. Werk
  8. af met de resterende snippertjes bieslook.
Met een gemengd slaatje erbij wordt dit een heerlijke lichte maaltijd.

Wat voor score geef jij dit recept?

CloseButton

Log in om recepten te bewaren

Om recepten te kunnen bewaren moet u inloggen of als u nog geen account heef er een aanmaken.