use left or right arrow keys to navigate the tab,
Page First page Last page More pages Next page Previous page
Press Enter or Space to expand or collapse and use down arrow to navigate to the tab content
Click to read more about this recipe
Includes

Schrijf je in voor de Solo nieuwsbrief!

Inschrijven
Your webbrowser is outdated and no longer supported by Microsoft Windows. Please update to a newer browser by downloading one of these free alternatives.
recipe image Zuppa pasta en fagioli (soep op Italiaanse wijze met bonen en pasta)
Save
Saved
Recept bewaard unsaved

Zuppa pasta en fagioli (soep op Italiaanse wijze met bonen en pasta)

Zuppa pasta en fagioli (soep op Italiaanse wijze met bonen en pasta)

Geef score

Has average rating

Total rating count

  • Voorbereiding
     
     
    5 min
  • Kooktijd
    25 min
  • Porties
     
    4 porties

Ingrediënten
 

  • 4 eetlepels Bertolli extra vergine
  • 1 ui, in reepjes gesneden
  • 10 teentjes look, gepeld en fijngehakt
  • 2 blikken bonen, afgespoeld en uitgelekt (van 240 g)
  • 2 laurierblaadjes
  • 3 blokjes Knorr Finesse groentebouillon
  • zout, peper
  • 50 g kleine elleboogjes (pasta)
  • parmezaankrullen
  • 3 rozemarijntakjes
  • 0.5 koffielepel pili-pili
  • 1 handvol rucola, fijngesneden

Voedingsrichtlijnen (per portie)

vrijwaring

Bereidingswijze
 

Voorbereiding
  1. Los de bouillonlblokjes in 1.5 l warm water op
Bereiding
  1. Warm 1 eetlepel olijfolie op in een soepketel met een dikke bodem.
  2. Braad er de uireepjes in tot ze glazig zijn (ongeveer 2 minuten).
  3. Braad er vervolgens de lookteentjes in.
  4. Voeg er de bonen, de laurierblaadjes en de rozemarijntakjes bij.
  5. Giet er de bouillon in. Breng op smaak met zout, peper en pili-pili. Dek de soepketel af.
  6. Halveer - als het kookpunt bereikt is - de kracht van het vuur en laat 10 minuten sudderen.
  7. Voeg er de pasta aan toe en laat nog 10 minuten koken.
  8. Verwijder de laurierblaadjes en de rozemarijntakjes.
  9. Dien de soep op in kommen en werk af met de rest van de olie, met rucola en parmezaankrullen.
Dien de soep op met sneetjes boerenbrood.

Wat voor score geef jij dit recept?

CloseButton

Log in om recepten te bewaren

Om recepten te kunnen bewaren moet u inloggen of als u nog geen account heef er een aanmaken.