use left or right arrow keys to navigate the tab,
Page First page Last page More pages Next page Previous page
Press Enter or Space to expand or collapse and use down arrow to navigate to the tab content
Click to read more about this recipe
Includes

Schrijf je in voor de Solo nieuwsbrief!

Inschrijven
Your webbrowser is outdated and no longer supported by Microsoft Windows. Please update to a newer browser by downloading one of these free alternatives.
recipe image Zuiderse Crostini
Save
Saved
Recept bewaard unsaved

Zuiderse Crostini

Zuiderse Crostini

Bent u al ooit eens in Italië geweest ?Ja ? Dan kent u ze wel die lekkere crostini's.Met dit recept maak je ze lekker zelf !

Bent u al ooit eens in Italië geweest ?Ja ? Dan kent u ze wel die lekkere crostini's.Met dit recept maak je ze lekker zelf !

Geef score

Has average rating

Total rating count

  • Voorbereiding
     
     
    5 min
  • Kooktijd
    10 min
  • Porties
     
    4 porties

Ingrediënten
 

  • 12 mini-porties Iglo spinazie met roomsaus
  • enkele sneetjes Ciabatta brood
  • 1 teentje knoflook
  • 4 gedroogde tomaten
  • 20 gr fetakaas

Voedingsrichtlijnen (per portie)

vrijwaring

Bereidingswijze
 

  1. Haal de mini-porties spinazie met roomsaus uit de diepvries en verwarm in uw microgolfoven of in een steelpannetje.
  2. Snij enkele sneetjes van de Ciabatta en rooster deze in uw broodrooster.
  3. Snij het knoflookteentje overlangs door en wrijf de bovenkant van de getoaste broodjes hiermee in.
  4. Bestrijk ze met wat spinazie, snij de zongedroogde tomaten en de feta in kleine blokjes, strooi deze over uw crostini's.
  5. U kan de crostini's nog versieren met een blaadje basilicum of wat rucola sla.

Wat voor score geef jij dit recept?

CloseButton

Log in om recepten te bewaren

Om recepten te kunnen bewaren moet u inloggen of als u nog geen account heef er een aanmaken.