salade
Zomerse pastasalade
In onze salade gebruiken we wijnazijn.
Wijnazijn wordt als de beste azijn beschouwd en kan in twee soorten worden onderverdeeld.
Er is de echte wijnazijn die helemaal uit wijn bereid wordt en er is de wijnazijn die voor 20-40 % uit wijn is bereid en aangevuld met natuurazijn.
In onze salade gebruiken we wijnazijn.
Wijnazijn wordt als de beste azijn beschouwd en kan in twee soorten worden onderverdeeld.
Er is de echte wijnazijn die helemaal uit wijn bereid wordt en er is de wijnazijn die voor 20-40 % uit wijn is bereid en aangevuld met natuurazijn.
Geef score
Porties

- Ingrediënten:
- 250 g pasta (penne, farfalle,...)
- 250 ml Effi Slasaus Fijne Kruiden
- 2 eetlepels dille, fijngesneden
- 2 eetlepels basilicum, fijngesneden
- 1 theelepel wijnazijn
- peper en zout
- 1 halve komkommer, in stukjes
- 1 tomaat, in blokjes
- 1 ui, in fijne ringen
- Bereiding:Breng een pan met water aan de kook en laat
- de pasta gaarkoken. Giet de pasta af en laat
- volledig afkoelen.
- Meng in een grote kom de Effi Slasaus Fijne
- Kruiden met de wijnazijn, de dille en de basilicum.
- Kruid met peper en zout.
- Vermeng met de pasta, de komkommer, tomaat
- en ui.
