use left or right arrow keys to navigate the tab,
Page First page Last page More pages Next page Previous page
Press Enter or Space to expand or collapse and use down arrow to navigate to the tab content
Click to read more about this recipe
Includes

Schrijf je in voor de Solo nieuwsbrief!

Inschrijven
Your webbrowser is outdated and no longer supported by Microsoft Windows. Please update to a newer browser by downloading one of these free alternatives.
recipe image Zoete aardappelen gevuld met kaas-mosterdmayonaise
Save
Saved
Recept bewaard unsaved

Zoete aardappelen gevuld met kaas-mosterdmayonaise

Zoete aardappelen gevuld met kaas-mosterdmayonaise

Geef score

Has average rating

Total rating count

  • Kooktijd
    50 min
  • Porties
     
    4 porties

Ingrediënten
 

  • 1 rode ui
  • 100 g cheddarkaas
  • 4 eetlepels Calvé mayonaise
  • 1 theelepel Amora mosterd van Dijon
  • 4 zoete aardappelen
  • extra nodig: aluminiumfolie

Voedingsrichtlijnen (per portie)

vrijwaring

Bereidingswijze
 

  1. Pel en snipper de ui. Rasp de kaas fijn. Meng de ui met de kaas, de mayonaise en de mosterd. Breng op smaak met peper.
  2. Boen de zoete aardappelen schoon onder stromend water en prik ze rondom in met een vork. Verpak elke aardappel stevig in aluminiumfolie en leg ze op het rooster van de gloeiende barbecue of tussen de houtskool en laat ze in 30-40 minuten gaar roosteren.
  3. Snijd de gare aardappels in en verdeel de kaasmosterdmayonaise erover. Serveer direct
Lekker met chipolataworstjes van de barbecue.

Wat voor score geef jij dit recept?

CloseButton

Log in om recepten te bewaren

Om recepten te kunnen bewaren moet u inloggen of als u nog geen account heef er een aanmaken.