Your webbrowser is outdated and no longer supported by Microsoft Windows. Please update to a newer browser by downloading one of these free alternatives.
feestelijk

Zeeduivelwangen op een bed van cutrusvruchten

Geef score

Has average rating

Total rating count

  • Kooktijd5 min
  • Voorbereiding20 min
  • Porties6 porties
gemiddeld
aperitiefhapje
vis
schelpdieren
recipe image Zeeduivelwangen op een bed van cutrusvruchten
  • 85 g fijne kristalsuiker
  • 2 lepels Solo Vloeibaar
  • 5 cl witte wijn
  • zout
  • 1 pompelmoes
  • 2 sinaasappel
  • 1 citroen
  • 150 g zeeduivelwangen
  • peper
  • 1 bosje bieslook of koriander
  1. Pel de citrusvruchten en snijd ze in kleine stukjes; vang het sap op.
  2. Doe alles in een steelpannetje, samen met de suiker, en laat dit tot een vruchtenmoes inkoken.
  3. Doe de Solo in een braadpan en laat goed opwarmen.
  4. Laat de vis hierin één minuut aan elke kant aanbraden, giet de wijn erbij en laat inkoken.
  5. Breng op smaak met peper en zout.
  6. Schik de vruchtenmoes in elke lepel en leg de vis hierop.
  7. Kruid met peper en zout, en versier met koriander of bieslook.
Presenteer deze hapjes in mooie Chinese soeplepeltjes.

Wat voor score geef jij dit recept?

CloseButton

Log in om recepten te bewaren

Om recepten te kunnen bewaren moet u inloggen of als u nog geen account heef er een aanmaken.