feestelijk
Zeeduivelwangen op een bed van cutrusvruchten
Geef score
Kooktijd5 min
Voorbereiding
Porties

- 85 g fijne kristalsuiker
- 2 lepels Solo Vloeibaar
- 5 cl witte wijn
- zout
- 1 pompelmoes
- 2 sinaasappel
- 1 citroen
- 150 g zeeduivelwangen
- peper
- 1 bosje bieslook of koriander
- Pel de citrusvruchten en snijd ze in kleine stukjes; vang het sap op.
- Doe alles in een steelpannetje, samen met de suiker, en laat dit tot een vruchtenmoes inkoken.
- Doe de Solo in een braadpan en laat goed opwarmen.
- Laat de vis hierin één minuut aan elke kant aanbraden, giet de wijn erbij en laat inkoken.
- Breng op smaak met peper en zout.
- Schik de vruchtenmoes in elke lepel en leg de vis hierop.
- Kruid met peper en zout, en versier met koriander of bieslook.
