use left or right arrow keys to navigate the tab,
Page First page Last page More pages Next page Previous page
Press Enter or Space to expand or collapse and use down arrow to navigate to the tab content
Click to read more about this recipe
Includes

Schrijf je in voor de Solo nieuwsbrief!

Inschrijven
Your webbrowser is outdated and no longer supported by Microsoft Windows. Please update to a newer browser by downloading one of these free alternatives.
recipe image Zeeduivelwangen op een bed van cutrusvruchten
Save
Saved
Recept bewaard unsaved

Zeeduivelwangen op een bed van cutrusvruchten

Zeeduivelwangen op een bed van cutrusvruchten

Geef score

Has average rating

Total rating count

  • Voorbereiding
     
     
    20 min
  • Kooktijd
    5 min
  • Porties
     
    6 porties

Ingrediënten
 

  • 85 g fijne kristalsuiker
  • 2 lepels Solo Vloeibaar
  • 5 cl witte wijn
  • zout
  • 1 pompelmoes
  • 2 sinaasappel
  • 1 citroen
  • 150 g zeeduivelwangen
  • peper
  • 1 bosje bieslook of koriander

Voedingsrichtlijnen (per portie)

vrijwaring

Bereidingswijze
 

  1. Pel de citrusvruchten en snijd ze in kleine stukjes; vang het sap op.
  2. Doe alles in een steelpannetje, samen met de suiker, en laat dit tot een vruchtenmoes inkoken.
  3. Doe de Solo in een braadpan en laat goed opwarmen.
  4. Laat de vis hierin één minuut aan elke kant aanbraden, giet de wijn erbij en laat inkoken.
  5. Breng op smaak met peper en zout.
  6. Schik de vruchtenmoes in elke lepel en leg de vis hierop.
  7. Kruid met peper en zout, en versier met koriander of bieslook.
Presenteer deze hapjes in mooie Chinese soeplepeltjes.

Wat voor score geef jij dit recept?

CloseButton

Log in om recepten te bewaren

Om recepten te kunnen bewaren moet u inloggen of als u nog geen account heef er een aanmaken.