use left or right arrow keys to navigate the tab,
Page First page Last page More pages Next page Previous page
Press Enter or Space to expand or collapse and use down arrow to navigate to the tab content
Click to read more about this recipe
Includes

Schrijf je in voor de Solo nieuwsbrief!

Inschrijven
Your webbrowser is outdated and no longer supported by Microsoft Windows. Please update to a newer browser by downloading one of these free alternatives.
recipe image Zalmrolletjes in looksaus
Save
Saved
Recept bewaard unsaved

Zalmrolletjes in looksaus

Zalmrolletjes in looksaus

Zalmrolletjes zijn erg lekker als je ze serveert met pasta of aardappelpuree en broccoli.

Zalmrolletjes zijn erg lekker als je ze serveert met pasta of aardappelpuree en broccoli.

Geef score

Has average rating

Total rating count

  • Porties
     
    4 porties

Ingrediënten
 

  • Ingrediënten:
  • 1 potje Boursin Cuisine Knoflook & Fijne kruiden
  • 100 g verse spinazie
  • 8 plakken dunne verse zalmfilet van 50 gram
  • 25 g Solo margarine
  • 1/2 citroen uitgeperst
  • peper en zout

Voedingsrichtlijnen (per portie)

vrijwaring

Bereidingswijze
 

  1. Bereiding: Pureer de spinzaie in een blender of keukenmachine en meng er 2-3 eetlepels Boursin Cuisine door.
  2. Spreid de plakken zalm uit en wrijf ze in met wat zout en peper.
  3. Strijk het spinaziemengsel erover uit en rol de plakken zalm stevig op. Zet ze vast met een cocktailprikker.
  4. Verwarm de margarine in een pan en leg de zalmrolletjes erin.
  5. Roer de rest van de Boursin Cuisine door het bakvet en smoor de zalmrolletjes in 4-6 minuten zachtjes gaar, keer ze regelmatig.
  6. Breng de saus op smaak met de uitgeperste citroen.

Wat voor score geef jij dit recept?

CloseButton

Log in om recepten te bewaren

Om recepten te kunnen bewaren moet u inloggen of als u nog geen account heef er een aanmaken.