Zalmrolletjes in looksaus
Zalmrolletjes zijn erg lekker als je ze serveert met pasta of aardappelpuree en broccoli.
Zalmrolletjes zijn erg lekker als je ze serveert met pasta of aardappelpuree en broccoli.
Geef score
Porties

- Ingrediënten:
- 1 potje Boursin Cuisine Knoflook & Fijne kruiden
- 100 g verse spinazie
- 8 plakken dunne verse zalmfilet van 50 gram
- 25 g Solo margarine
- 1/2 citroen uitgeperst
- peper en zout
- Bereiding: Pureer de spinzaie in een blender of keukenmachine en meng er 2-3 eetlepels Boursin Cuisine door.
- Spreid de plakken zalm uit en wrijf ze in met wat zout en peper.
- Strijk het spinaziemengsel erover uit en rol de plakken zalm stevig op. Zet ze vast met een cocktailprikker.
- Verwarm de margarine in een pan en leg de zalmrolletjes erin.
- Roer de rest van de Boursin Cuisine door het bakvet en smoor de zalmrolletjes in 4-6 minuten zachtjes gaar, keer ze regelmatig.
- Breng de saus op smaak met de uitgeperste citroen.
