use left or right arrow keys to navigate the tab,
Page First page Last page More pages Next page Previous page
Press Enter or Space to expand or collapse and use down arrow to navigate to the tab content
Click to read more about this recipe
Includes

Schrijf je in voor de Solo nieuwsbrief!

Inschrijven
Your webbrowser is outdated and no longer supported by Microsoft Windows. Please update to a newer browser by downloading one of these free alternatives.
recipe image Zalmmoten met basilicum
Save
Saved
Recept bewaard unsaved

Zalmmoten met basilicum

Zalmmoten met basilicum

Geef score

Has average rating

Total rating count

  • Voorbereiding
     
     
    5 min
  • Kooktijd
    10 min
  • Porties
     
    4 porties

Ingrediënten
 

  • basilicum
  • Solo
  • 600 g zalmsneden
  • peper en zout

Voedingsrichtlijnen (per portie)

vrijwaring

Bereidingswijze
 

Voorbereiding
  1. Snipper de basilicum fijn
Bereiding
  1. Meng de Solo met peper en basilicum en smeer er de vis mee in.
  2. Bak in de pan op beide kanten goudgeel
Dien op met een frisse groene sla.

Wat voor score geef jij dit recept?

CloseButton

Log in om recepten te bewaren

Om recepten te kunnen bewaren moet u inloggen of als u nog geen account heef er een aanmaken.