use left or right arrow keys to navigate the tab,
Page First page Last page More pages Next page Previous page
Press Enter or Space to expand or collapse and use down arrow to navigate to the tab content
Click to read more about this recipe
Includes
Your webbrowser is outdated and no longer supported by Microsoft Windows. Please update to a newer browser by downloading one of these free alternatives.
hoofdgerecht

Zalmfilet in een limoensausje

Geef score

Has average rating

Total rating count

  • Kooktijd15 min
  • Voorbereiding10 min
  • Porties4 porties
gemiddeld
hoofdgerecht
vis
schelpdieren
recipe image 3 koningentaart
  • 8 eetlepels Solo
  • Zout
  • 2 sappen van limoenen
  • 1 limoen
  • 50 g suiker
  • 250 ml witte wijn
  • kervel
  • peper
  • 1 scheutje wodka
  • 300 g zalmfilets
  • 150 g knolselderblokjes
  • 250 visfumet (ml)
  1. Schil de limoen, snijd in zeer fijne reepjes, laat even opkoken in een bodempje water en giet af .
  2. Kleur de selder in in wat Solo.
  3. Laat de suiker droog karameliseren, voeg het limoensap toe en voeg er de limoenschijfjes bij.
  4. Voeg de witte wijn en visfumet toe en laat voor de helft inkoken.
  5. Werk de saus af met wat Solo, wodka, peper en zout.
  6. Bak de zalmfilets 3 minuten op ieder kant gaar.
  7. Serveer versierd met de kervel.

Wat voor score geef jij dit recept?

CloseButton

Log in om recepten te bewaren

Om recepten te kunnen bewaren moet u inloggen of als u nog geen account heef er een aanmaken.