use left or right arrow keys to navigate the tab,
Page First page Last page More pages Next page Previous page
Press Enter or Space to expand or collapse and use down arrow to navigate to the tab content
Click to read more about this recipe
Includes

Schrijf je in voor de Solo nieuwsbrief!

Inschrijven
Your webbrowser is outdated and no longer supported by Microsoft Windows. Please update to a newer browser by downloading one of these free alternatives.
recipe image Zalmcarpaccio met tomaten en kappertjes
Save
Saved
Recept bewaard unsaved

Zalmcarpaccio met tomaten en kappertjes

Zalmcarpaccio met tomaten en kappertjes

Geef score

Has average rating

Total rating count

  • Kooktijd
    15 min
  • Porties
     
    4 porties

Ingrediënten
 

  • 4 el olijfolie
  • 1 koffielepel citroensap
  • enkele takjes dille, gesnipperd
  • 1 pijpajuintje
  • 1 stevige tomaat
  • 300 gram carpaccio van verse zalm
  • 1 koffielepel kleine kappertjes

Voedingsrichtlijnen (per portie)

vrijwaring

Bereidingswijze
 

  1. Roer de olijfolie met het citroensap, een snufje zout en de versnipperde dille tot een sausje.
  2. Snijd het ajuintje fijn en hak de tomaat in blokjes.
  3. Leg de zalm op een groot bord. Strooi er eerst de versnipperde ajuin over en dan de blokjes tomaat en de kappertjes. Besprenkel met het bereide sausje en werk af met wat grof gemalen zwarte peper.
  4. Serveer met licht geroosterd stokbrood.

Wat voor score geef jij dit recept?

CloseButton

Log in om recepten te bewaren

Om recepten te kunnen bewaren moet u inloggen of als u nog geen account heef er een aanmaken.