use left or right arrow keys to navigate the tab,
Page First page Last page More pages Next page Previous page
Press Enter or Space to expand or collapse and use down arrow to navigate to the tab content
Click to read more about this recipe
Includes

Schrijf je in voor de Solo nieuwsbrief!

Inschrijven
Your webbrowser is outdated and no longer supported by Microsoft Windows. Please update to a newer browser by downloading one of these free alternatives.
recipe image Zachtgekookte eitjes met sneetjes brood en pesto van gedroogde tomaten
Save
Saved
Recept bewaard unsaved

Zachtgekookte eitjes met sneetjes brood en pesto van gedroogde tomaten

Zachtgekookte eitjes met sneetjes brood en pesto van gedroogde tomaten

Geef score

Has average rating

Total rating count

  • Kooktijd
    10 min
  • Porties
     
    4 porties

Ingrediënten
 

  • 4 eieren
  • 4 sneetjes toastbrood, licht geroosterd
  • 50 g gedroogde tomaten
  • 100 g Effi Licht & Fris Natuur

Voedingsrichtlijnen (per portie)

vrijwaring

Bereidingswijze
 

  1. Breng water aan de kook in een kookpan. Leg de eieren er een voor een in met een lepel of een schuimspaan. Strooi wat zout in het water.
  2. Kook de eieren 3 minuten en haal ze dan uit het water.
  3. Mix de gedroogde tomaten tot puree. Besmeer het brood met Effi Licht & Fris Natuur en de pesto (puree) van gedroogde tomaten.
  4. Snijd elk sneetje brood in vier smalle reepjes. Serveer de zachtgekookte eitjes in een eierdopje met enkele reepjes Effi Licht & Fris Natuur-brood.

Wat voor score geef jij dit recept?

CloseButton

Log in om recepten te bewaren

Om recepten te kunnen bewaren moet u inloggen of als u nog geen account heef er een aanmaken.