use left or right arrow keys to navigate the tab,
Page First page Last page More pages Next page Previous page
Press Enter or Space to expand or collapse and use down arrow to navigate to the tab content
Click to read more about this recipe
Includes

Schrijf je in voor de Solo nieuwsbrief!

Inschrijven
Your webbrowser is outdated and no longer supported by Microsoft Windows. Please update to a newer browser by downloading one of these free alternatives.

Wortelkrullensalade

Geef score

Has average rating

Total rating count

  • Kooktijd30 min
  • Porties
     
    4
recipe image Wortelkrullensalade
  • 2 winterwortels
  • 0.5 krop ijsbergsla
  • 4 el olijfolie
  • 1.5 el azijn
  • 2 tl dille
  • zout, peper
  1. Zet een ruime kom koud water met ijs klaar. Schil de wortels en snijd elke wortel in drieën. Snijd de stukken met een kaasschaaf of dunschiller in de lengte in flinterdunne plakken. Leg ze direct in het ijswater (ongeveer 20 minuten), waardoor ze gaan krullen.
  2. Was ondertussen de slabladeren en droog ze. Knip of hak de dille klein. Maak een dressing van olie, azijn, dille, zout en peper.
  3. Laat de wortelkrullen goed uitlekken. Hussel de ijsbergsla en de wortelkrullen door elkaar en meng de salade met de dressing.

Wat voor score geef jij dit recept?

CloseButton

Log in om recepten te bewaren

Om recepten te kunnen bewaren moet u inloggen of als u nog geen account heef er een aanmaken.