use left or right arrow keys to navigate the tab,
Page First page Last page More pages Next page Previous page
Press Enter or Space to expand or collapse and use down arrow to navigate to the tab content
Click to read more about this recipe
Includes

Schrijf je in voor de Solo nieuwsbrief!

Inschrijven
Your webbrowser is outdated and no longer supported by Microsoft Windows. Please update to a newer browser by downloading one of these free alternatives.
hoofdgerecht

Wok in symfonie van groen en geel

Geef score

Has average rating

Total rating count

  • Kooktijd10 min
  • Voorbereiding
     
     
    10 min
  • Porties
     
    4 porties
recipe image Wok in symfonie van groen en geel
  • 300 g quorn
  • 200 g daikon
  • Solo Vloeibaar
  • 1 bosje lente-uitjes
  • 1 eetlepel sojasaus
  • 1 courgette
  • 200 g maïskorrels
  • peper
  • bieslook
  1. Lepel de sojasaus over de quorn en laat even marineren.
  2. Schil de grote daikon.
  3. Snij de ongeschilde courgette en de daikon in dunne repen van ongeveer 7 cm lang.
  4. Snij de uitjes in stukken van dezelfde lengte en halveer, indien nodig, de knolzijde in de lengte.
  5. Giet Solo Vloeibaar in de hete wok en bak er de quorn in.
  6. Doe er de groenten bij en roerbak 5 minuten.
  7. Giet er de maïskorrels bij en roerbak tot de groenten beetgaar zijn.
  8. Breng de ingrediënten op smaak met versgemalen peper en werk af met wat extra Solo en steeltjes bieslook van ongeveer 5 cm lang.

Wat voor score geef jij dit recept?

CloseButton

Log in om recepten te bewaren

Om recepten te kunnen bewaren moet u inloggen of als u nog geen account heef er een aanmaken.