hoofdgerecht
Wok in symfonie van groen en geel
Geef score
Kooktijd10 min
Voorbereiding
Porties

- 300 g quorn
- 200 g daikon
- Solo Vloeibaar
- 1 bosje lente-uitjes
- 1 eetlepel sojasaus
- 1 courgette
- 200 g maïskorrels
- peper
- bieslook
- Lepel de sojasaus over de quorn en laat even marineren.
- Schil de grote daikon.
- Snij de ongeschilde courgette en de daikon in dunne repen van ongeveer 7 cm lang.
- Snij de uitjes in stukken van dezelfde lengte en halveer, indien nodig, de knolzijde in de lengte.
- Giet Solo Vloeibaar in de hete wok en bak er de quorn in.
- Doe er de groenten bij en roerbak 5 minuten.
- Giet er de maïskorrels bij en roerbak tot de groenten beetgaar zijn.
- Breng de ingrediënten op smaak met versgemalen peper en werk af met wat extra Solo en steeltjes bieslook van ongeveer 5 cm lang.
